Playboy кондоми СУПЕР АКЦИЈА за дистрибутери

Сет од 8 ком по цени од само 178 денари (препорачана МП цена на која добивате комерцијален попуст)  238 денари редовна МП ЦЕНА сета.

За дополнителни информации околу акцијата Ве молиме да контактирате наш комерцијален сектор на тел: 072/230-105.